Κάνουμε τα όνειρα των παιδιών, πραγματικότητα.

To Make a Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές παθήσεις. Αυτή τη φορά, ο εξάχρονος Αντώνης, είδε την ευχή του να πραγματοποιείται και με τη βοήθεια του efood απέκτησε το δικό του δεντρόσπιτο για να προσκαλεί τους φίλους του και να παίζουν!

Φέρνουμε την τεχνολογία, σε κάθε εκπαιδευτικό χώρο.

Θέλοντας να είμαστε αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας, τη στηρίζουμε με μικρές και μεγάλες κινήσεις. Τον Ιούνιο, προσφέραμε 2 laptop για να καλύψουμε τις ανάγκες του παιδικού σταθμού / νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας και να μπορούν τα παιδιά να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εκπαίδευση και ψυχαγωγία τους.

Προσφέρουμε γεύματα και λύσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν στέγη.

Όσο ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες δρόμου, εμείς θα είμαστε δίπλα τους.  Ο οργανισμός STEPS μέσα από το πρόγραμμα Street Embrace, προσφέρει πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γινόμαστε μέρος της δράσης τους και όλοι μαζί, προσφέρουμε 6 πλήρη γεύματα ποιοτικού φαγητού την εβδομάδα, ενώ προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους και να βρούμε λύση στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Χορηγούμε μία παράσταση “ταξίδι” στον πολιτισμό.

Ο πολιτισμός σήμερα, μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Η παράσταση The Walk (Το Ταξίδι) είναι ένα κινούμενο φεστιβάλ τέχνης και ελπίδας σε στήριξη των προσφύγων.  Από την πλευρά μας, είμαστε υπερήφανοι χορηγοί μιας παράστασης που υπερβαίνει γεωγραφικές, πολιτικές και γλωσσικές διαφορές για να διασφαλίσει ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τα εκατομμύρια εκτοπισμένων παιδιών σε κάθε γωνιά της γης.

Ευχαριστούμε που στηρίζεις το Love Delivered by efood. Συνέχισε να κάνεις τη δωρεά σου πριν την παραγγελία σου και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει εκεί που χρειάζεται!