Όταν ξυπνάς και η σκέψη και μόνο του να σηκωθείς να φτιάξεις καφέ σου μοιάζει μαραθώνιος. Όταν γυρνάς γρήγορα από το γραφείο για να προλάβεις τον αγώνα και θα έκανες τα πάντα για να σε περιμένει μία pizza στο σπίτι. Όταν πρέπει να πας στο supermarket αλλά είναι Σάββατο απόγευμα κι εσύ έχεις μόλις ξεκινήσει τη νέα σεζόν της αγαπημένης σου σειράς.

Σε όλες αυτές τις στιγμές, ξέρεις ότι το efood είναι εκεί για εσένα. Και είμαστε περήφανοι γι' αυτό! Εκτός όμως από το να σου φέρνουμε οτιδήποτε χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι, έχουμε έναν ακόμα στόχο: να είμαστε δίπλα και σε όσους έχουν ανάγκη.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, τον Σεπτέμβριο του 2019, σε συνεργασία με την ένωση "Μαζί για το παιδί", δημιούργησε το πρόγραμμα "Προσφέρω Γεύματα". Μέσω του προγράμματος αυτού, προσφέρονται γεύματα σε παιδιά και οικογένειες, αγοράζοντας είδη πρώτης ανάγκης μέσω ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

1 χρόνο έχουμε ήδη καταφέρει αρκετά, αφού καλύπτουμε σε μηνιαία βάση τις ανάγκες 248 οικογενειών σε Χανιά, Πάτρα, Αθήνα, Βέροια. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται και η δική σου βοήθεια!

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει η αρχή είναι μία απλή κίνηση. Πριν από την παραγγελία σου, επίλεξε το ποσό που επιθυμείς να δωρίσεις στο πρόγραμμα "Προσφέρω Γεύματα". Κάθε παραγγελία σου μπορεί να γίνει μία έμπρακτη βοήθεια για οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο της φτώχειας. Κάθε δωρεά από σένα είναι βοήθεια για όλους.