Το efood, σε συνεργασία με το Κέντρο Διοτίμα, στηρίζει το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ζει χωρίς το φόβο της βίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, από την 1η μέχρι και τις 14 Μαρτίου, προσφέρουμε όλες τις δωρεές που πραγματοποιούνται μέσα από τις παραγγελίες των χρηστών του efood στο πρόγραμμα νομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών που έχουν υπάρξει θύματα έμφυλης βίας και σε ενέργειες ευαισθητοποίησης.

Θέλουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε κοινωνικό ζήτημα, να προσφέρουμε από την πλευρά μας ό,τι μπορούμε για να ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο, σήμερα και αύριο. Γι’ αυτο, σε συνεργασία με το Κέντρο Διοτίμα, στρέφουμε τις προσπάθειές μας στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Το Κέντρο Διοτίμα παρέχει ανεκτίμητη στήριξη σε γυναίκες που έχουν βιώσει κάθε μορφή έμφυλης βίας. Συγκεκριμένα, τους προσφέρει νομική συμβουλευτική, δικαστική εκπροσώπηση και κάλυψη όλων των δικαστικών εξόδων, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν Ελληνίδες και μετανάστριες, θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας. Το Κέντρο Διοτίμα επίσης υλοποιεί δράσεις ευαισθητοποίησης, με στόχο την ενεργοποίηση και συμβολή της ελληνικής κοινωνίας στην εξάλειψη του φαινομένου και την υποστήριξη των επιζωσών.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις. Κάνε τη δωρεά σου στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, το Love Delivered, μέχρι και τις 14 Μαρτίου πριν πατήσεις αποστολή στην παραγγελία σου. Οι δωρεές αφορούν παραγγελίες με ηλεκτρονική πληρωμή.  

Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλες.

#LoveDelivered