Υπάρχει τρόπος να κάνεις Πάσχα στο σπίτι χωρίς να είναι ξενέρωτο!

Enter efood market.

Γιατί, ήρεμα ρωτάμε, τι θα χρειαστείς; Ξέρεις ήδη ότι θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το πασχαλινό τραπέζι αλλά το θυμήθηκες τελευταία στιγμή.

Ξέρεις ότι οι μπύρες κυριολεκτικά ποτέ δε φτάνουν και θα θέλετε κι άλλες. Προσοχή όμως. Μην βγεις να πάρεις, όχι. Φέρε το mini market στην πόρτα σου για να μη χάσεις τη στιγμή της πρώτης πετσούλας. Δε χάνονται αυτά.


Αλλά τι κάνεις αν ξεχάσεις το πιο βασικό πασχαλινό αξεσουάρ: τη λαμπάδα του βαφτιστηριού; Εδώ είμαστε. Μπες στο efood market και απλώς παράγγειλε λαμπάδα. Και πάρ’ του και σοκολατένιο αυγό, αφού ξέρεις ότι αυτό θέλει περισσότερο. Μέχρι να βάλεις τα παπούτσια της Λαμπρής και να στολιστείς, σε 25 λεπτά θα είναι στην πόρτα σου.

Πες ότι δε θέλεις πολλά-πολλά. Πες ότι θέλεις να καθίσεις ήσυχα και να αράξεις. Πώς θα νιώσεις το πασχαλινό πνεύμα να σε διαπερνά; Θα σουβλίσεις μίνι αρνί στο γκαζάκι; Όχι. Θα βάψεις αυγά! Στο efood market θα βρεις βαφές αυγών σε πολλά χρώματα, ακομα και με γκλίτερ. Είπε κανείς ντίσκο πασχαλινά αυγά;

Δε θέλεις ούτε να βάψεις αυγά; Είσαι ο Grinch της Λαμπρής. Παράγγειλε έτοιμα βαμμένα αυγά και τσούγκρισέ τα με τη γάτα σου. Πάρε κι ένα τσουρέκι και κάνε την πατροπαράδοτη φέτα με πραλίνα. Και υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, να γιορτάσεις τα παγωτά!