Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί "Πού να είναι η παραγγελία μου;"; Πιθανότατα περισσότερες φορές απ' ότι έχεις δει τα Φιλαράκια. Ξέρεις ποια είναι η διαφορά όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Τα Φιλαράκια θα συνεχίσεις να τα βλέπεις, ενώ το "πού είναι η παραγγελία;" μπορείς να το ξεχάσεις!

Νομίζουμε ότι καταλαβαίνεις πού το πάμε! Από την ώρα που θα στείλεις την παραγγελία σου, μέχρι την ώρα που θα ακούσεις το κουδούνι σου να χτυπάει, θέλεις ακριβώς να ξέρεις τι συμβαίνει!

Πού είναι η pizza τώρα; Είναι ακόμα ζυμάρι που εκτοξεύεται στον αέρα ή έχει απλωθεί το pepperoni πάνω της και βρίσκεται στον φούρνο; Το cappuccino σου; Τώρα πέφτει μέσα το καυτό γάλα ή είναι ήδη στον δρόμο; Εμ, τα ψώνια σου από το efood market; Το γάλα και οι πάνες για το παιδί, τα δημητριακά για το πρωί και οι μπύρες με τα πατατάκια για την ταινία;

Κι επειδή η αγωνία κόβει την όρεξη (κι αυτά καλό είναι να μη γίνονται), τώρα μπορείς πλέον να ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται η παραγγελία σου!

Παράγγειλε από οποιοδήποτε delivered by efood κατάστημα θέλεις, είτε για φαγητό, καφέ, είτε από μανάβικα, ανθοπωλεία, κρεοπωλεία και όλα τα καταστήματα της περιοχής σου, αλλά και από το efood market, και παρακολούθησε live την εξέλιξη της παραγγελίας σου, απ’ όταν τη λάβει το κατάστημα μέχρι να φτάσει στην πόρτα σου.