Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί "Έχει φύγει το παιδί;"; Πιθανότατα περισσότερες φορές απ' ότι έχεις δει τα Φιλαράκια. Ξέρεις ποια είναι η διαφορά όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Τα Φιλαράκια θα συνεχίσεις να τα βλέπεις, ενώ το "έχει φύγει το παιδί;" μπορείς να το ξεχάσεις!

Νομίζουμε ότι καταλαβαίνεις πού το πάμε! Από την ώρα που θα στείλεις την παραγγελία σου, μέχρι την ώρα που θα ακούσεις το κουδούνι σου να χτυπάει, θέλεις ακριβώς να ξέρεις τι συμβαίνει!

Πού είναι η pizza τώρα; Είναι ακόμα ζυμάρι που εκτοξεύεται στον αέρα ή έχει απλωθεί το peperroni πάνω της και βρίσκεται στον φούρνο; Το cappuccino σου; Έχει πέσει το καυτό γάλα μέσα ή είναι ήδη στον δρόμο; Πολύ αγωνία βρε παιδί μου!

Κι επειδή η αγωνία κόβει την όρεξη (κι αυτά καλό είναι να μη γίνονται), τώρα μπορείς πλέον να ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται η παραγγελία σου!

Παράγγειλε από οποιοδήποτε delivered by efood κατάστημα θέλεις και παρακολούθησε live την εξέλιξη της παραγγελίας σου, απ’ όταν τη λάβει το κατάστημα μέχρι “να κορνάρει το παιδί”.