Παράγγειλε Online Delivery

Χρησιμοποίησε το e-FOOD.gr σε 3 απλά βήματα

1. Βάλε διεύθυνση

Και επιβεβαίωσε τη με τη βοήθεια του χάρτη

2. Επίλεξε κατάστημα

Ανάμεσα σε 4000 Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

3. Κάνε την παραγγελία σου

Εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Πολιτική Αξιολόγησης Εστιατορίων

Ό,τι χρειάζεσαι για τις αξιολογήσεις

Πολιτική Αξιολόγησης Εστιατορίων

Για να αξιολογήσετε κάποιο εστιατόριο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε παραγγείλει από το συγκεκριμένο εστιατόριo. Για κάθε μία πραγγελία μπορεί να γίνει μόνο μία αξιολόγηση. Με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε και διασφαλίζουμε την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αξιολογήσεων. Τα εστιατόρια αποδέχονται ότι στo πλαίσιo των συναλλακτικών ηθών δε θα εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα αξιολόγησης που παρέχει η Ιστοσελίδα με την ανάρτηση θετικών ή αρνητικών σχολίων μέσω τρίτων (οικογένεια, φίλοι, προσωπικό). Υβριστικά σχόλια, σχόλια κατά της δημοσίας αιδούς καθώς και σχόλια τα οποία άπτονται του αστικού και ποινικού δικαίου ή Κανονισμών Δημοσίων Αρχών, δε θα αναρτώνται. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα του e-food.gr δε φέρει καμία ευθύνη για αυτή την απόφαση.

Επισημαίνεται ότι το e-food.gr δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων και σε καμία περίπτωση τα σχόλια δεν αντανακλούν τη θέση τoυ e-food.gr για τα εστιατόρια, είτε η αξιολόγηση είναι θετική, είτε αρνητική.

Επίσης, το e-food.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανεπαρκή ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρονται από τα εστιατόρια τα οποία συνεργάζονται με το e-food.gr.

Το e-food.gr εγγυάται την προστασία προσωπικών δεδομένων όπως αυτή καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.