Παράγγειλε Online Delivery

Χρησιμοποίησε το efood σε 3 απλά βήματα

1. Βάλε διεύθυνση

Και επιβεβαίωσε τη με τη βοήθεια του χάρτη

2. Επίλεξε κατάστημα

Ανάμεσα σε 5000 Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

3. Κάνε την παραγγελία σου

Εύκολα, γρήγορα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις

Είσαι φοιτητής; Θα φας καλά!

To περίμενες. Το ζήτησες! Ε, έφτασε! Το FOODIVERSITY by e-FOOD, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για φοιτητές, είναι εδώ ξανά με ακόμα μεγαλύτερα δώρα!


Από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου βάλε τον κωδικό FOODIVERSITY σε κάθε παραγγελία από το e-FOOD, μάζεψε συμμετοχές και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το ενοίκιό σου για όλο το ακαδημαϊκό έτος, τον εξοπλισμό του φοιτητικού σου σπιτιού από τα Praktiker, iPhone 7 και άλλα δώρα τεχνολογίας από την Vodafone, PS4 αλλά και το φαγητό σου για ένα μήνα.


Τα δώρα όμως δε σταματούν εκεί, αφού έχουμε σκοπό να κάνουμε την κάθε εβδομάδα σου λίγο καλύτερη. Παραγγέλνοντας με τον κωδικό FOODIVERSITY από το e-FOOD μπορεί να είσαι ένας από τους εβδομαδιαίους τυχερούς που θα κερδίσουν κουπόνια αξίας 10€ και… έχει κι άλλα, αλλά δε θα στα πούμε από τώρα. Στα κρατάμε για έκπληξη!


Καλή όρεξη!* Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού θα ανακοινωθούν 20/11/2017 στο blog του e-FOOD, αλλά και στο Facebook, ενώ οι νικητές των εβδομαδιαίων δώρων θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι στο blog του e-FOOD.


** Όροι συμμετοχής εδώ


*** Κάθε παραγγελία αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή.