ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ Juice bar

4.7 (248)
30'
· Ελάχιστη 7,5€
· Delivery από 2,00€
Let's eat together

Οι τιμές καταλόγου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Καταστήματα Αλυσίδας

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα 09:00-17:30
  • Τρίτη 09:00-17:30
  • Τετάρτη 09:00-17:30
  • Πέμπτη 09:00-17:30
  • Παρασκευή 09:00-17:30
  • Σάββατο Σήμερα 10:00-17:30
  • Κυριακή Κλειστό κατάστημα

Πληροφορίες

Η Φιλοσοφία μας

Είμαστε η Μαριαντίνα & η Σταυρούλα, δυο παιδικές φίλες, που αγαπάμε την καλή ζωή, δηλαδή αγαπάμε τη ζωή που είναι γεμάτη δράση, ενέργεια, κίνηση, προσφορά, χαρά, δημιουργία. Παρατηρήσαμε όμως πως συχνά κάτι μας εμπόδιζε να κάνουμε όλα όσα θέλουμε & να νιώθουμε καλά. Αυτό το αίσθημα της κόπωσης & της υπνηλίας, που όλοι έχουμε νοιώσει κάποιες φορές, χωρίς στα αλήθεια να υπάρχει λόγος. Κι έτσι δοκιμάσαμε κάτι λίγο πιο υγιεινό, λίγο πιο εναλλακτικό... κάτι που τελικά μας έδωσε την ενέργεια & την ευεξία που ψάχναμε.

Ξεκινήσαμε λοιπόν, το Δεκέμβριο του 2013 να πειραματιζόμαστε & να δοκιμάζουμε τι επίδραση έχει κάθε τροφή στο σώμα & στο πνεύμα μας... ένα μήνα τρεφόμασταν με χυμούς κατά 80%, σαλάτες & ξηρούς καρπούς. Ναι, πιστέψτε με, γίνεται!! Η αλλαγή στο σώμα, στο δέρμα & στη διάθεσή μας ήταν εμφανής άμεσα.

Συνεχίσαμε να διαβάζουμε, να πειραματιζόμαστε, να επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους & να ανταλλάσσουμε απόψεις. Ώσπου το Φλεβάρη 2014 καταλήξαμε ότι αυτό είναι (this is it!): πρέπει να το επικοινωνήσουμε σε όλους & να κάνουμε το χυμό προσιτό & μέρος της καθημερινότητας μας!

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ έγινε πραγματικότητα το Μάιο του 2014 γιατί θέλουμε να μοιραστούμε με όλο το κόσμο τον τρόπο να ζούμε καλά, να νοιώθουμε καλά, χωρίς αυτό να θεωρείται πολυτέλεια ή μια τρέλα των "ψαγμένων".

Η ελληνική γη προσφέρει πολλά φρούτα & λαχανικά, νόστιμα & θρεπτικά. Παράλληλα οι παραγωγοί ελληνικών βιολογικών προϊόντων όλο & αυξάνουν. Και μια φίλη μας φιλόλογος μας θύμισε πως ο Ιπποκράτης έλεγε: "Η τροφή να είναι το φάρμακο σου & το φάρμακο σου να είναι η τροφή σου". Άρα, σκεφτήκαμε, όλα είναι γύρω μας, ναι έτοιμα, δε μένει παρά να τα κάνουμε τρόπο ζωής!

Μερικούς μήνες μετά πιστεύουμε ακόμα πιο πολύ σε ότι έχουν να προσφέρουν οι χυμοί & έτσι ετοιμάζουμε ένα χώρο ξεχωριστό για να γευτείς με ηρεμία υπέροχους χυμούς, να ανακαλύψεις γεύσεις που δεν φανταζόσουν & να νιώσεις όμορφα!

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar είναι πιστοποιημένο με το σύστημα  διαχείρισης ασφάλειας τροφίμου, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005.

Επωνυμία:
Μ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ

ΓΕΜΗ:
130618801000

ΑΦΜ:
800582267

Διεύθυνση Επωνυμίας:
, ,

Ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις!

Τι χρειάζεσαι;

  • φαγητό
  • supermarket γρήγορα
  • αγαπημένα καταστήματα της γειτονιάς σου