Suvid slow cooking delivery μαγειρική σε κενό αέρος - Κρυονέρι

4.7 (175)
40'
· Ελάχιστη 6€
Κλειστό Κατάστημα
Let's eat together

Κλειστό Κατάστημα

Το κατάστημα είναι κλειστό και δεν εξυπηρετεί παραγγελίες αυτή τη στιγμή. Bρήκαμε όμως  2 καταστήματα στην ίδια κατηγορία που σε εξυπηρετούν

Shop info

Πληροφορίες

Μαγειρική σε κενό αέρος. Η ομάδα των έμπειρων Chef της suvid σας καλωσορίζει στον κόσμο της σύγχρονης μαγειρικής.. Στη suvid, η τεχνική που ασκούμε κατά το μαγείρεμα έχει τη βάση της στα φρέσκα υλικά εποχής και ονομάζεται ΄sous vide΄ που στα γαλλικά σημαίνει ΄εν κενό΄. Ταυτίζεται με την υψηλή γαστρονομία & εφαρμόζεται στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Με τη χρήση ειδικού επαγγελματικού εξοπλισμού & μέσω της εμβάπτισης των πρώτων υλών σε υδατόλουτρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας, αφού πρώτα αυτές έχουν τοποθετηθεί σε ειδικές σακούλες σε κενό αέρος, σιγομαγειρεύουμε σε σταθερή θερμοκρασία για αρκετή ώρα. Έτσι, το μαγείρεμα γίνεται σταδιακά στις στοιβάδες της εκάστοτε πρώτης ύλης, διατηρώντας εσωτερικά αναλλοίωτα ακόμη και τα πιο ευαίσθητα γαστρονομικά πολύτιμα συστατικά της. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους μαγειρέματος κατά τις οποίες αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να χάνεται μεγάλο μέρος από τα θρεπτικά συστατικά & το γαστρονομικό αποτέλεσμα, η μαγειρική σε κενό αέρος, εξασφαλίζει τη μέγιστη διατήρηση των βιταμινών, τη γεύση & την υφή των πρώτων υλών, πετυχαίνοντας έτσι μια απόλυτα γευστική & υγιεινή διατροφή. Απολαύστε την τελευταία τάση της μαγειρικής & τα οφέλη της στο σπίτι & το γραφείο, προσφέροντας στον εαυτό σας τη γεύση & την ποιότητα που του αξίζει καθημερινά!

Οι τιμές καταλόγου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Διεύθυνση καταστήματος

  • Κρυονέρι, Κρυονέρι
    Λεωφόρος Κρυονερίου 35, 14568

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα Κλειστό κατάστημα
  • Τρίτη 12:00-23:30
  • Τετάρτη Σήμερα 12:00-23:30
  • Πέμπτη 12:00-23:30
  • Παρασκευή 12:00-23:30
  • Σάββατο 12:00-23:30
  • Κυριακή Κλειστό κατάστημα

Πληροφορίες

Στη suvid, η τεχνική που ασκούμε κατά το μαγείρεμα έχει τη βάση της στα φρέσκα υλικά εποχής και ονομάζεται “sous vide» που στα γαλλικά σημαίνει «εν κενό». Ταυτίζεται με την υψηλή γαστρονομία & εφαρμόζεται στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Με τη χρήση ειδικού επαγγελματικού εξοπλισμού & μέσω της εμβάπτισης των πρώτων υλών σε υδατόλουτρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας, αφού πρώτα αυτές έχουν τοποθετηθεί σε ειδικές σακούλες σε κενό αέρος, σιγομαγειρεύουμε σε σταθερή θερμοκρασία για αρκετή ώρα. Έτσι, το μαγείρεμα γίνεται σταδιακά στις στοιβάδες της εκάστοτε πρώτης ύλης, διατηρώντας εσωτερικά αναλλοίωτα ακόμη και τα πιο ευαίσθητα γαστρονομικά πολύτιμα συστατικά της

Επωνυμία:
ΖΗΣΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΕΜΗ:
-

ΑΦΜ:
100360592

Διεύθυνση Επωνυμίας:
, ,

Το κατάστημα είναι κλειστό

Σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις σ’ ένα από τα ανοιχτά καταστήματα.