Meat spot - Αχαρνές

Ιωάννου Νίκα 3, Αχαρνές
Νέο Κατάστημα
0.0 (0)
Ελάχιστη 7,5€
Παράδοση 30'
Νέο Κατάστημα
Let's eat together
  • Κιμάς μοσχαρίσιος λάπα Ελλάδος το κιλό

  • Κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος Ελλάδος το κιλό

    Φρέσκος κιμάς από μοσχαρίσιο μπούτι

  • Κιμάς μοσχαρίσιος μέτριος Ελλάδος το κιλό

    Φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς από καπάκι & λάπα

  • Κιμάς ανάμεικτος Ελλάδος το κιλό

    Φρέσκος κιμάς από μοσχαρίσιο & χοιρινό κρέας

  • Σουβλάκι από μοσχαρίσιο φιλέτο το κιλό

    Το κάθε τεμάχιο ζυγίζει 120-140gr

  • Μπριζόλα μοσχαρίσια γεμιστή 2kg

  • Ρολό μοσχαρίσιο γεμιστό 1.7kg

    Με γέμιση της επιλογής σας

  • Entrecote steak μοσχαρίσιο Ελλάδος 600gr

    Γαλλικός όρος που σημαίνει ανάμεσα στα πλευρά (μπριζόλα) & δηλώνει το μαλακό κομμάτι του βοδινού που γίνεται συνήθως στη σχάρα ή σωτέ

  • Porterhouse steak μοσχαρίσιο Ελλάδος 800gr

    Πολλοί μπορούν να ξεχωρίσουν τη σπαλομπριζόλα από την κόντρα, αρκετοί ξέρουν το T-bone steak, ελάχιστοι όμως έχουν απολαύσει ένα porterhouse steak

  • Rib eye steak μοσχαρίσιο Ελλάδος 300gr

    Μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές της εποχής μας είναι το rib eye. Τι είναι όμως το rib eye & γιατί είναι τόσο περιζήτητο;

  • Strip loin steak μοσχαρίσιο Ελλάδος 400gr

    Η πίσω πλευρά από το τελευταίο, το 13ο κόκαλο του θώρακα & μετά αποτελεί το κόντρα, που μας δίνει το διάσημο New York steak ή strip lion

  • T-Bone μπριζόλα μοσχαρίσια Ελλάδος 500gr

    Δίνει 1 σχεδόν ενιαίο τεμάχιο, το οποίο μπορεί να πωληθεί είτε με τα οστά είτε χωρίς. Όταν στο τεμάχιο αυτό υπάρχει & πωλείται με τα οστά, τότε παίρνουμε το T-bone steak (μπριζόλα). Αποστεωμένο είναι κατάλληλο για ψητό φούρνου, κατσαρόλας, όπως επίσης για τηγάνι, grill & τη κουζίνα της ώρας

  • Ελιά μοσχαρίσια χωρίς οστό Ελλάδος το κιλό

    Είναι κατάλληλη για όλα τα μαγειρέματα, εκτός από τη σχάρα, αλλά & για κιμά. Τα κομμάτια της ελιάς που βρίσκονται κοντά στο κόκαλο είναι μαλακά, ενώ όσο πλησιάζουμε προς την εξωτερική επιφάνεια, είναι πιο σκληρά & πιο κατάλληλα για κιμά

  • Κιλότο μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά, περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης, είναι λιπαρό & κατάλληλο, όπως & το στρογγυλό για όλα τα μαγειρευτά, φούρνο, ενώ σε φέτες μπορεί να γίνει στη σχάρα

  • Μπριζόλα μοσχαρίσια tomahawk Ελλάδος 1kg

  • Μπριζόλα μοσχαρίσια κόντρα Ελλάδος 400gr

  • Νουά μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Το πίσω μέρος του μηρού. Δίνεται συνήθως ολόκληρο & είναι ιδανικό για μαγείρεμα στη κατσαρόλα (κοκκινιστό, λεμονάτο & ψητό κατσαρόλας). Η ελάχιστη περιεκτικότητα ενδομυϊκού λίπους το κάνει ιδανικό & για ανθρώπους με προβλήματα υγείας. Μετά το μαγείρεμα μπορεί να κοπεί εύκολα σε λεπτές φέτες

  • Οσομπούκο μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Το οσομπούκο πήρε την ονομασία του από το παλιό ιταλικό πιάτο για τη παρασκευή του οποίου χρησιμοποιείται. Στην ουσία πρόκειται για το ποντίκι με το κόκαλο. Σιγομαγειρεύεται με τον παραδοσιακό τρόπο, με κόκκινη ή λευκή σάλτσα. Ταιριάζει και στη γάστρα με λαχανικά, για να μαγειρευτεί αρκετές ώρες στο φούρνο. Είναι πολύ νόστιμο κρέας, πράγμα που οφείλεται στο πολύ κολλαγόνο που έχει το συγκεκριμένο κομμάτι & η γεύση του ενισχύεται από το μεδούλι στο κόκαλο

  • Ποντίκι μοσχαρίσιο με ζελέ Ελλάδος το κιλό

    Το μπροστινό & το πίσω κότσι (ποντίκι) είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό & πλούσια σε κολλαγόνο, ιδιαίτερα το μπροστινό. Κατάλληλο για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών & μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστό, στιφάδο & οσομπούκο)

  • Σνίτσελ μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    4-5 Τεμάχια το κιλό

  • Μπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς οστό Ελλάδος 400gr

  • Σπάλα μοσχαρίσια χωρίς οστό Ελλάδος το κιλό

    Βρίσκεται στον ώμο του μοσχαριού, κάτω από το σβέρκο & είναι 1 από τα λιγότερο λιπαρά κομμάτια. Περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, που θεωρείται το καλύτερο & πιο μαλακό, το νουά της σπάλας & τα ποντίκια της σπάλας. Ιδανικό για αργό ψήσιμο στο φούρνο αλλά & για τη κατσαρόλα

  • Σπαλομίτα μοσχαρίσια Ελλάδος το κιλό

    Κατάλληλη για ψητά κατσαρόλας (γάστρα). Ευγενές κομμάτι του εμπρόσθιου με σχεδόν μηδενική ποσότητα λίπους

  • Σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια Ελλάδος 500gr

  • Σταβλίσια μπριζόλα μοσχαρίσια Ελλάδος 650gr

  • Στήθος μοσχαρίσιο με οστό Ελλάδος το κιλό

    Είναι το πιο λιπαρό μέρος του ζώου. Οι μύες του στήθους ξεχωρίζουν εύκολα από το λίπος & μαγειρεύονται στη κατσαρόλα & στο φούρνο. Οι στηθοπλευρές ή σιδηρόδρομος έχουν πολύ λίπος, πολλά κόκαλα & λίγο ψαχνό. Συνήθως ξεκοκαλίζονται & γίνονται κιμάς

  • Στρογγυλό μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Τμήμα μπροστινό & εξωτερικό του μηρού, του οποίου το κάτω κομμάτι, που περιλαμβάνει το οστό της επιγονατίδας με τις απολήξεις των μυών, είναι πλούσιο σε συνδετικό ιστό & κατάλληλο για βραστά. Μαγειρεύεται όπως το κιλότο, από το οποίο έχει λιγότερο λίπος. Μεγάλη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο, που βοηθά στο δέσιμο των σαλτσών

  • Συκώτι μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Το καλής ποιότητας μοσχαρίσιο συκώτι, θα πρέπει να είναι σφιχτό, υγρό, γυαλιστερό & χωρίς απωθητική οσμή. Συχνά είναι κομμένο σε φέτες, σωτέ ή ψητό & σερβίρεται με σάλτσα

  • Τας κεμπάπ μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό τας κεμπάπ, που εκτός από αρνί φτιάχνεται & με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στην τέλεια δεμένη σάλτσα του

  • Τουρτουγκίτα μοσχαρίσια Ελλάδος το κιλό

    Πρόκειται για κομμάτι κράτος με ακριβώς την ίδια δομή με αυτή του ποντικιού, απλά λόγω της ανατομικής του θέσης είναι πολύ πιο μαλακό από το ποντίκι. Κατάλληλο για βραστό, σούπες, παρασκευή ζωμών & μαγειρευτά κατσαρόλας (κοκκινιστό, στιφάδο & οσομπούκο)

  • Τρανς μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Εσωτερικό τμήμα του μηρού, χωρίς κόκαλα, φτωχό σε συνδετικό ιστό. Είναι το κλασικό κομμάτι για σνίτσελ, δεν έχει πολύ λίπος & είναι κάπως στεγνό κρέας. Βγάζει εσκαλόπ, λεπτές φέτες που συνήθως γίνονται στο τηγάνι, αλλά & σνίτσελ, ενώ επίσης γίνεται & στην κατσαρόλα

  • Χτένι μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Κομμάτι χωρίς κόκαλο από τα πιο μαλακά με αρκετό κολλαγόνο. Μαγειρεύεται με ποικίλους τρόπους (μαγειρευτό κατσαρόλας, στο φούρνο & βραστό)

  • Tenderloin φιλέτο μοσχαρίσιο Ελλάδος το κιλό

    Αποτελεί το καλύτερο από οργανοληπτικής άποψης τεμάχιο & μπορεί να χωρισθεί σε 3 κομμάτια, τη κεφαλή, το σώμα & την ουρά του φιλέτου. Από τη κεφαλή-σώμα παίρνουμε τα διάφορα steak, τα tournedos & τα chateubrian. Από την ουρά παίρνουμε τα μενταγιόν, το φιλέ μινιόν & άλλα

  • Κεμπάπ πολίτικο το κιλό

    Από φρέσκο κρέας (μοσχαρίσιο & πρόβειο). Πλούσιο σε αρώματα & μοναδικό στη γεύση του

  • Κεφτεδάκια μοσχαρίσια το κιλό

    Αγαπημένο φαγητό μικρών & μεγάλων

  • Λουκάνικα μοσχαρίσια χωριάτικα το κιλό

    Από 94.5% μοσχαρίσιο κρέας & 5.5% αλάτι- αρτύματα (μουστάρδα, σιναπόσπορος, ορός γάλακτος, αρωματικές ύλες, ζάχαρη, καρότο & εκχύλισμα μαγιάς)

  • Μπιφτέκια μοσχαρίσια χειροποίητα το κιλό

    Από 71.7% μοσχαρίσιο κρέας & 27% υγρή καρύκευση (νερό, φρυγανιά, κρεμμύδι σε νιφάδες, αλάτι, πρωτεΐνη σόγιας, ορός γάλακτος σε σκόνη, μπαχαρικά, ίνες πατάτας, οξικό νάτριο, κιτρικό νάτριο, αυγό πλήρες σε σκόνη, ίνες σίτου, σκόνη παντζαριού, αντιοξειδωτικά & λάδι

  • Μπριζόλα μοσχαρίσια μαριναρισμένη το κιλό

    Ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα μαριναρισμένη με τέλεια αρώματα & μαλακή υφή. Ψήστε την στο grill ή στα κάρβουνα

  • Πανέ μοσχαρίσιο χειροποίητο το κιλό

    Στο κιλό αντιστοιχούν περίπου 4-5 τεμάχια

  • Picanha black angus μοσχαρίσια 1.4kg

    Γωνία κιλότου

  • Rib eye black angus μοσχαρίσιο 350gr

    Πρόκειται για το κομμάτι που κόβεται από το μέρος του ζώου που βρίσκεται πάνω στο πρώτο πλευρό & δεν περιέχει κανένα κόκαλο. Εξαιτίας των άριστων ραβδώσεων που προκαλούνται από αυτό τον τρόπο κοψίματος του κρέατος, το κομμάτι αυτό είναι γεμάτο γεύσεις & παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος