Παράγγειλε Burgers Delivery
σε 1 λεπτό

Burgers Delivery | efood

Το burger είναι ξεκάθαρα ο θεός του μπιφτεκιού -για να μην πούμε ότι είναι ο θεός των φαγητών και μας πεις υπερβολικούς-.
To burger θεωρείται ανέκαθεν το πιο Αμερικάνικοφαγητό που μπορείς να απολαύσεις. Κάθε πολιτεία της Αμερικής έχει το δικό της burger. Κατά καιρούς, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και ειδικοί burger-χάρτες, και αυτό γιατί στην Αμερική αγαπούν τα burgers και θέλουν να ακουστεί παντού αυτός ο έρωτας! Και εάν νομίζεις ότι τα κρεμμυδοburger της Oklahoma ή το ταρανδοburger της Αλάσκα είναι κάτι περίεργο, τότε δεν έχετε δει τι συμβαίνει στις υπόλοιπες πολιτείες.

Ωστόσο η ιστορία του δεν ξεκινάει από εκεί. Μπορεί εμείς να το λέμε burger, αλλά η ορθή ονομασία είναι “hamburger” και αυτό γιατί το παγκοσμίως πιο αγαπητό φαγητό προέρχεται από το Αμβούργο και τους μετανάστες που άφησαν πίσω τους την Γερμανία και ταξίδεψαν στην Αμερική.

Το τρως το μεσημέρι. Και το βράδυ. Το τρως σε brunch-o-συναντήσεις. Το τρως όταν βλέπεις σπίτι σου ταινία. Το τρως όταν βλέπεις μπάλα. Μπορείς να το δοκιμάσεις με μοσχαρίσιο μπιφτέκι αλλά και με κοτόπουλο, γαλοπούλα, κρέας από βουβάλι. Μπορείς να μείνεις σε ένα απλό cheeseburger. Μπορείς όμως να το πας κι ένα βήμα παραπέρα και να βάλεις και μπέικον. Και κρεμμύδια. Και blue cheese, ντομάτα, μαρούλι, ketchup, μουστάρδα, πίκλες και μανιτάρια. Τόσες πολλές επιλογές, τόσο λίγος χρόνος!

Διάβασε τα reviews των εστιατορίων από άλλους χρήστες που έχουν παραγγείλει, ψάξε το menu, μάθε τις σπεσιαλιτέ των εστιατορίων δίπλα σου και παράγγειλε online χωρίς καμία extra χρέωση με τρεις μόνο κινήσεις.
Βάλε τη διεύθυνσή σου, επίλεξε το εστιατόριο και το burger που προτιμάς και με ένα ακόμα click παραλαμβάνεις delivery και πληρώνεις είτε με κάρτα είτε παραδοσιακά στην πόρτα σου με μετρητά.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις απίστευτες προσφορές που εξασφαλίζουμε καθημερινά για εσένα, τότε έχεις το πιο νόστιμο burger, γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τι περιμένεις; Ακόμα να παραγγείλεις;
Αν πάλι δεν πεινάς αυτή την στιγμη (… αλήθεια τι ήρθες να κανεις εδώ;) Μπορείς να τσεκάρεις το blog μας όπου θα μάθεις περισσότερα πράγματα για τα burgers για να το παίζεις έξυπνος στους φίλους σου.