Υποβρύχιο pizza delivery!

140249614087914539401101197_104_Scuba_Pizza_Delivery

Ο Rob Doyle είναι ο πρώτος deliveras που παραδίδει πίτσες και… υποβρυχίως. Φυσικά στο πρόγραμμά του παίζει και το παραδοσιακό delivery ωστόσο εάν χρειαστεί φοράει τη στολή και τις μπουκάλες του και μεταφέρει πίτσες στο υποβρύχιο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Key Largo της Florida.

Όπως λέει και ο ίδιος, το πιο πιθανό είναι πως η θέση του underwater delivery του ανήκει, αφού μάλλον δεν υπάρχει κάποιος άλλος στον κόσμο που να κάνει το ίδιο πράγμα.

Ο Rob είναι ο μοναδικός πιτσαδόρος που συνεργάζεται αποκλειστικά με το “Jules’ Undersea Lodge“, ένα full-service ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 6,5 μέτρα κάτω από το νερό εδώ και 25 χρόνια. Το εν λόγω ξενοδοχείο ανήκει στον φανατικό καταδύσεων Ian Koblick.

rob-doyle-en-pleine-livraison-de-pizzas

“Το concept ενός υποβρύχιου ξενοδοχείου ξεκίνησε όταν μια μέρα παρακολουθήσαμε ένα εκπληκτικό θέαμα. Ένα τεράστιο ψάρι βρέθηκε από το πουθενά στα νερά μας και σκέφτηκα πως θα ήταν υπέρχο εάν μπορούσαν όλοι οι άνθρωποι να βιώσουν μια τέτοια εμπειρία,” δήλωσε ο Koblick.

Το κατάλειμα που βρίσκεται κάτω από το νερό εκτείνεται στα 15 μέτρα και έχει 2 υπνοδωμάτια.

518276644_c_570_411

Ο Rob παραδίδει την pizza από την καταπακτή κάτω από το κατάλυμα. Η pizza βγαίνει στεγνή από το βαλιτσάκι και οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν ζεστή και ζουμερή… κάτω από τη θάλασσα!